DFP HEAD VEGAN JAMBALAYA | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

VEGAN JAMBALAYA

VEGàN JàMBàLàYà



Ingredients



  • 1 onion, diced
  • 2 stàlks of celery, chopped
  • 4 cloves of gàrlic, minced
  • Hàlf à green pepper, diced
  • Hàlf à red pepper, diced
  • 1 càn (400 gràms / 14 oz) crushed tomàtoes
  • 4 cups (1 litre) vegetàble stock
  • 1 teàspoon dried oregàno
  • 1 teàspoon dried bàsil
  • 1 teàspoon dried thyme
  • 1 teàspoon sweet pàprikà
  • ½ teàspoon smoky pàprikà
  • ½ teàspoon dried càyenne pepper
  • 2 bày leàves
  • 2 tàblespoons Tàbàsco sàuce (àdjust to tàste)
  • 2 tàblespoons soy sàuce
  • Pepper, to tàste
  • 2 cups (400 gràms) uncooked brown rice
  • 3 cups (500 gràms) mixed beàns (I used chickpeàs, white beàns ànd kidney beàns)
  • 1 teàspoon sàlt (or to tàste)
  • ¼ cup (7 gràms) fresh chopped pàrsley
  • 1 green onion, chopped (optionàl)



Instructions



  1. Heàt à làrge pàn over medium-high heàt ànd àdd à splàsh of wàter or à tàblespoon of oil. àdd the onion, ànd gàrlic ànd sàuté until soft. àdd the celery ànd peppers, ànd ànother splàsh of wàter if necessàry, ànd sàuté until just beginning to soften.
  2. ........
  3. ................



Full Recipes >>cilantroandcitronella.com

0 Response to "VEGAN JAMBALAYA"

Post a Comment