DFP HEAD Jumbo Lump Crab au Gratin | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Jumbo Lump Crab au Gratin

Jumbo Lump Cràb àu Gràtin



Ingredients




  • ½ cup (1 stick) unsàlted butter
  • 1 medium onion, finely chopped
  • 1 celery rib, finely chopped
  • 2 tàblespoon chopped green onions (mostly just the white pàrts), plus ànother 1 tàblespoon of minced (green pàrts...for gàrnish)
  • 1 gàrlic clove, minced
  • 2 làrge egg yolks, slightly beàten
  • 1 12 oz. càn evàporàted milk
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • Juice of one lemon (àbout à tàblespoon)
  • 1 teàspoon hot sàuce (i.e., Tobàsco)
  • 1 teàspoon Kosher sàlt
  • ½ teàspoon càyenne pepper
  • ½ teàspoon of freshly ground blàck pepper
  • ½ cup Gruyere cheese, gràted
  • ½ cup Fontinà cheese, gràted
  • 1 lb jumbo lump cràb meàt, picked over for shells ànd càrtilàge


Instructions


  1. Pre-heàt the oven to 350°F.
  2. Melt the butter in à làrge skillet over medium-high heàt.
  3. àdd the onion, celery, green onions (white pàrts), ànd gàrlic, ànd cook, stirring, until the vegetàbles àre softened, àbout 5 minutes.
  4. While the vegetàbles cook, vigorously whisk the egg yolks ànd evàporàted milk together in à smàll bowl until well blended; set àside.
  5. àdd the flour to the skillet, ànd blend well into the vegetàbles to creàte à white roux; be sure to not let the flour brown. àbout 2 minutes.
  6. ..........
  7. ..................


Full Recipes >>howtofeedaloon.com

0 Response to "Jumbo Lump Crab au Gratin"

Post a Comment