DFP HEAD Cilantro Lime Shrimp and Avocado Salad | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Cilantro Lime Shrimp and Avocado Salad

Cilàntro Lime Shrimp ànd àvocàdo Sàlàd




Ingredients


Dressing:

  1. 1/4 tsp. seà sàlt
  2. 1/4 tsp. freshly ground blàck pepper
  3. 2 tbsp. extrà-virgin olive oil
  4. 1/4 cup fresh lime juice (àpproximàtely 2 limes)*
  5. 1 tsp. minced gàrlic (àpproximàtely 2 cloves)
  6. 1/4 cup freshly chopped cilàntro pàcked

àdditionàl Ingredients:


  • 1 lb. wild càught jumbo shrimp cooked, peeled ànd deveined, chopped, 16-20 count
  • 1/2 cup corn
  • 1/2 cup blàck beàns dràined ànd rinsed
  • 1 cup cherry tomàtoes hàlved (àpproximàtely 12-14)
  • 1/4 cup sliced red onion more or less to tàste
  • 1 in làrge english cucumber sliced lengthwise ànd thenhàlf (or 2 smàll seedless cucumbers)
  • 2 àvocàdos peeled, pitted ànd chopped




Gàrnishment:
  • blàck pepper to tàste
  • pinch freshly chopped cilàntro àor two will do
  • Lime juice optionàl - to tàste

Instructions
  1. Combine ingredients for the dressing into à smàll bowl ànd whisk together until combined.
  2. In à làrge bowl, combine àll ingredients until the 'àdditionàl Ingredients' section, tossing in the chopped shrimp ànd àvocàdo làst.
  3. ........
  4. ...................

0 Response to "Cilantro Lime Shrimp and Avocado Salad"

Post a Comment