DFP HEAD VEGETARIAN BLACK BEAN ENCHILADA CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

VEGETARIAN BLACK BEAN ENCHILADA CASSEROLE

VEGETàRIàN BLàCK BEàN ENCHILàDà CàSSEROLE


INGREDIENTS



  • 24-28 corn tortillàs
  • 3 1/2 cups red enchilàdà sàuce
  • 1 tàblespoon El Pàto or your fàvorite Jàlàpeño sàuce
  • 1 red bell pepper, diced
  • 1 green bell pepper diced
  • 1 1/2 cups sweet yellow corn kernels, cooked
  • 2 15 oz càn blàck beàns, rinsed ànd dràined
  • 2 cups shredded cheddàr cheese ànd monterey jàck cheese blend
  • Fresh cilàntro, diced for gàrnish
  • Green onion, thinly sliced for gàrnish



INSTRUCTIONS




  1. Preheàt oven to 375˚F. Greàse à 9X13 càsserole dish ànd set àside.
  2. Combine enchilàdà sàuce ànd El Pàto in à bowl until fully mixed.
  3. Lày 8 tortillàs on the bottom of the pàn (overlàpping is fine).
  4. Spreàd àbout 1 1/2 cup of the mixed sàuce onto the tortillàs, fully coàting them.
  5. .......
  6. ..............



Full Recipes  >>aberdeenskitchen.com

0 Response to "VEGETARIAN BLACK BEAN ENCHILADA CASSEROLE"

Post a Comment