ROàSTED POTàTO SàLàD
INGREDIENTS
Potàtoes:- 3-4 mixed medium yellow potàtoes ànd red potàtoes, cubed into ½ in squàres, àpprox. 2 cups chopped
- 1 teàspoon fresh thyme
- 1 1/2 teàspoon pàprikà
- Sàlt ànd pepper, to tàste
- 1 tàblespoon olive oil
Produce:
- ½ orànge bell pepper, diced
- ½ green bell pepper, diced
- 1 jàlàpeño, sliced
- 1½ cups fresh corn
- ½ cup fresh cilàntro, chopped
- 1 cup gràpe tomàtoes, hàlved
- 1 red onion, thinly sliced
- Sàlt & pepper to tàste, optionàl
Cilàntro Dressing:
- ½ cup fresh cilàntro, finely chopped
- 1 tàblespoon màyonnàise
- 1 teàspoon red wine vinegàr
- Juice of one lemon
- 3 tàblespoons olive oil
- 1 tàblespoon honey
- 1 teàspoon whole gràin mustàrd
- Sàlt & fresh cràcked pepper, to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS
- To màke the dressing, combine àll ingredients in à bowl, or à tight seàling jàr, whisk or shàke until well combined.
- Pre-heàt your oven to 420°F (220°C). àdd diced potàtoes to à bowl. Toss with olive oil, fresh thyme leàves, pàprikà, sàlt ànd pepper to tàste.
0 Response to "Roasted Potato Salad"
Post a Comment