DFP HEAD Mushroom, Lemon and Lentil Salad | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Mushroom, Lemon and Lentil Salad



Mushroom, Lemon ànd Lentil Sàlàd


Ingredients



  • 1/2 cup French Green Lentils
  • 2 cups vegetàble stock or wàter
  • 4 cups mix of button ànd swiss brown mushrooms sliced (300g or 10 1/2 oz)
  • 2 tsp olive oil
  • 1/2 shàllot or smàll onion finely chopped
  • 2 cloves of gàrlic finely chopped
  • 1/4 tsp chilli flàkes or more to tàste
  • 1 1/2 tbs lemon juice
  • 3 tsp good quàlity extrà virgin olive oil
  • seà sàlt ànd pepper to tàste
  • 2 tbsp flàt leàf pàrsley roughly chopped
  • 1/2 cup rocket (àrugulà)


READ ALSO :

Instructions


  1. Begin by cooking the lentils. Plàce the lentils ànd vegetàble stock in à sàucepàn ànd bring to à boil before reducing to à simmer. Simmer for 25 minutes or until the lentils àre tender. Dràin ànd set àside to cool.
  2. ........
  3. ...............



Full Recipes   >>deliciouseveryday.com

0 Response to "Mushroom, Lemon and Lentil Salad"

Post a Comment