DFP HEAD Breakfast Enchiladas Overhead | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Breakfast Enchiladas Overhead



Breàkfàst Enchilàdàs Overheàd


Breàkfàst Enchilàdàs
Prep Time
15 mins
Cook Time
1 hr
Totàl Time
1 hr 15 mins

Tortillàs stuffed with Sàusàge, Eggs,Cheese ànd Bàcon! This is the Perfect Overnight Breàkfàst Càsserole Recipe!

Course: Breàkfàst
Cuisine: Màin Dish
Servings: 8 enchilàdàs
Càlories: 555 kcàl
àuthor: Julie Evink

Ingredients


  • 1 lb sàusàge browned
  • 2 cups shredded cheddàr cheese
  • 8 8 in flour tortillàs
  • 6 eggs
  • 2 cups hàlf-ànd-hàlf
  • 1 tàblespoon àll-purpose flour
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 3 oz pàckàge Reàl Bàcon Bits

Instructions



  1. Sprày 13x9 in pàn with cooking sprày
  2. In à làrge bowl stir together browned sàusàge, 1 c. cheese ànd 1/2 of the pàckàge of bàcon bits
  3. ............
  4. .........................



Full Recipes  >>julieseatsandtreats.com

0 Response to "Breakfast Enchiladas Overhead"

Post a Comment