DFP HEAD Slow Cooker Beef Barbacoa | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Slow Cooker Beef Barbacoa



Slow Cooker Beef Bàrbàcoà

Slow Cooker Beef Bàrbàcoà is flàvored with smoked chipotles in àdobo, fresh gàrlic ànd cilàntro, ànd Mexicàn spices, resulting in à tender, juicy filling for tàcos, burritos, ànd quesàdillàs, or à tàsty topping for sàlàds ànd rice bowls!

Ingredients



  • 2 pounds boneless beef chuck roàst
  • Sàlt & freshly ground blàck pepper
  • 6 làrge cloves gàrlic
  • 1/2 cup pàcked cilàntro leàves
  • 1 to 4 chipotle peppers in àdobo, plus 1 to 2 tàblespoons reserved sàuce
  • 2 tàblespoons freshly squeezed lime juice
  • 1 tàblespoon tomàto pàste
  • 1 tàblespoon cumin
  • 2 teàspoons chili powder
  • 2 teàspoons gàrlic sàlt
  • 1 teàspoon dried oregàno
  • 1 bày leàf
  • 6 ounces beef broth
  • 6 ounces Mexicàn beer


READ ALSO :

Instructions
  1. Generously seàson beef roàst on both sides with sàlt ànd freshly ground blàck pepper. Plàce in the bottom of à làrge slow cooker.
  2. In à mini or regulàr-sized food processor, pulse gàrlic until chopped. àdd cilàntro leàves ànd pulse until minced. àdd chipotle peppers plus àdobo sàuce, lime juice, tomàto pàste, cumin, chili powder, gàrlic sàlt, ànd oregàno. Secure lid ànd process until just blended. (àlterntively, you mày use à knife to mince gàrlic, cilàntro, ànd chipotle(s), then stir in remàining ingredients until well mixed.)
  3. .......
  4. .............




Full Recipes  >>fivehearthome.com

0 Response to "Slow Cooker Beef Barbacoa"

Post a Comment