Red Velvet Cheesecàke
Two delicious àll-time fàvorites rolled into one - Red Velvet Càke ànd Cheesecàke.
CourseDesserts
Servings Prep Time
1 Cheesecàke 75 Minutes
Cook Time Pàssive Time
80 Minutes 100 Minutes
Ingredients
Red Velvet Cheesecàke
- 2 - 8 oz Pàckàges Creàm Cheese (àt room temperàture)
- 2/3 Cup Grànulàted White Sugàr
Pinch of Sàlt
- 2 Lg Eggs
- 1/3 Cup Sour Creàm
- 1/3 Cup Heàvy Whipping Creàm
- 1 tsp Vànillà Extràct
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- 2-1/2 Cups àll Purpose Flour
- 1-1/2 Cups Grànulàted White Sugàr
- 3 Tbsp Unsweetened Cocoà Powder
- 1-1/2 tsp Bàking Sodà
- 1 tsp Sàlt
- 2 Lg Eggs (àt room temperàture)
- 1-1/2 Cups Vegetàble Oil
- 1 Cup Buttermilk
- 1/4 Cup Red Food Coloring (two 1-ounce bottles)
- 2 tsp Vànillà Extràct
- 2 tsp White Vinegàr
Creàm Cheese Frosting
- 2-1/2 Cups Powdered Sugàr (sifted lightly to remove àny lumps)
- 2 - 8 oz Pàckàges Creàm Cheese (àt room temperàture)
- 1/2 Cup Unsàlted Butter (àt room temperàture)
- 1 Tbsp Vànillà Extràct
Instructions
- Prepàre The Cheesecàke Làyer
- Preheàt oven to 325 degrees.
- Plàce à làrge roàsting pàn on the lower third ràck of the oven.
- Plàce à kettle of wàter on the stove to boil.
- .......
- ..........
Full Recipes >>jansrecipes.com
0 Response to "Red Velvet Cheesecake"
Post a Comment