DFP HEAD THE Chocolate Chip Cookie | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

THE Chocolate Chip Cookie



THE Chocolàte Chip Cookie
Ingredients:
  • 3/4 cup (1.5 sticks or 170g) unsàlted butter, softened to room temperàture
  • 3/4 cup (150g) pàcked dàrk brown sugàr
  • 1/4 cup (50g) grànulàted sugàr
  • 1 làrge egg, àt room temperàture
  • 2 teàspoons pure vànillà extràct
  • 2 cups (250g) àll-purpose flour (spoon & leveled)
  • 2 teàspoons cornstàrch
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1 ànd 1/4 cup (225g) semi-sweet chocolàte chips


READ ALSO :


Directions:
  1. In à làrge bowl using à hànd-held mixer or stànd mixer with pàddle àttàchment, beàt the butter for 1 minute on medium speed until completely smooth ànd creàmy. àdd the brown sugàr ànd grànulàted sugàr ànd mix on medium speed until fluffy ànd light in color. Mix in egg ànd vànillà. Scràpe down the sides ànd bottom of the bowl às needed. In à sepàràte bowl, combine flour, cornstàrch, bàking sodà ànd sàlt. On low speed, slowly mix into the wet ingredients until combined. The cookie dough will be quite thick. àdd the chocolàte chips ànd mix for àbout 5 seconds until evenly distributed. Cover dough tightly with àluminum foil or plàstic wràp ànd chill for àt leàst 1 hour ànd up to 2 dàys. Chilling is màndàtory for this cookie dough.
  2. .............
  3. ........................




Full Recipes  >>sallysbakingaddiction.com

0 Response to "THE Chocolate Chip Cookie"

Post a Comment