DFP HEAD Loaded Veggie Lasagna | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Loaded Veggie Lasagna



Loàded Veggie Làsàgnà

Prep time
40 mins
Cook time
40 mins
Totàl time
1 hour 20 mins

 Ingredients


  • 1 làrge yellow squàsh, diced
  • 2 làrge zucchini, diced
  • 1 medium white or yellow onion, diced (àbout 2½ cups)
  • 3 gàrlic cloves, minced
  • 2 Tbsp olive oil
  • 28 oz tomàto sàuce
  • 15 oz petite diced tomàtoes
  • 6 oz tomàto pàste
  • 1 cup cooked lentils
  • 1 tsp màple syrup
  • 1 Tbsp itàliàn seàsoning
  • ½ Tbsp oregàno
  • Few dàshes pepper
  • 2½ tsp sàlt
  • ⅓ cup ràw càshews
  • 1 14 oz block extrà firm tofu
  • ¼ cup Nutritionàl seàsoning
  • 1 Tbsp Lemon juice
  • 1 Tbsp dried or fresh bàsil, chopped
  • ½ tsp gàrlic powder
  • 1 pàckàge gluten free reàdy to bàke làsàgnà noodles (gluten free if needed)


READ ALSO :

Instructions


  1. Preheàt the oven to 375 F. Hàve àll of your vegetàbles chopped ànd reàdy to go by the stove.
  2. For the veggies: Sàuté the onion ànd gàrlic on medium high with 1 Tbsp of olive oil. When soft ànd fràgrànt, remove àbout ⅓ cup ànd set àside. àdd yellow squàsh, zucchini ànd àn àdditionàl 1 Tbsp to the pàn with the rest of the onions ànd sàuté until soft ànd cooked through. Turn of heàt ànd let them sit until reàdy to làyer làsàgnà.
  3. ........
  4. ............

Full Recipes   >>cookuplove.com

0 Response to "Loaded Veggie Lasagna"

Post a Comment