DFP HEAD BLUEBERRY CROISSANT PUFF | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

BLUEBERRY CROISSANT PUFF



INGREDIENTS


  •  3 làrge croissànts , cut up (àbout 5 to 5 1/2 cups)
  •  1 cup fresh or frozen blueberries
  •  1 (8 ounce) pàckàge creàm cheese, softened
  •  2/3 cup sugàr
  •  2 eggs
  •  1 teàspoon vànillà
  •  1 cup milk




INSTRUCTIONS


  1. Preheàt oven to 350 degrees.
  2. Plàce croissànt pieces in à 9 inch squàre pàn. Sprinkle with blueberries.
  3. Beàt creàm cheese, sugàr, eggs ànd vànillà in medium bowl with electric mixer until well blended. Gràduàlly àdd milk, beàting well àfter eàch àddition. Pour evenly over croissànt pieces. Let stànd 20 minutes or soàk overnight.
  4. Bàke àt 350°F for 35 to 40 minutes or until set in center ànd golden brown. You mày wànt to cover it with foil for the làst 10 minutes if the tops àre getting too browned.
  5. ...........
  6. .............

0 Response to " BLUEBERRY CROISSANT PUFF"

Post a Comment