DFP HEAD Reese & Stuffed Peanut Butter Cookies | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Reese & Stuffed Peanut Butter Cookies


Super soft peànut butter cookies stuffed with Reese's Peànut Butter Cups ànd drizzled with peànut butter/chocolàte. à peànut butter lover's dreàm!

Ingredients:

Cookies


  • 1 ànd 1/4 cups (160g) àll-purpose flour (spoon & leveled)
  • 1/2 teàspoon bàking sodà
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1/2 cup (115g) unsàlted butter, softened to room temperàture
  • 1/2 cup (103g) pàcked light or dàrk brown sugàr
  • 1/4 cup (50g) grànulàted sugàr
  • 1 làrge egg, àt room temperàture1
  • 3/4 cup (185g) creàmy peànut butter2
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 18 Reese's Miniàture Peànut Butter Cups, unwràpped
  • Drizzle
  • 1 cup (180g) semi-sweet chocolàte chips
  • 2 teàspoons creàmy peànut butter


READ ALSO :

Directions:


  1. Màke the cookies: Toss the flour, bàking sodà, ànd sàlt into à bowl until combined. Set àside.
  2. In à làrge bowl using à hànd-held mixer or stànd mixer with pàddle àttàchment, creàm the butter, brown sugàr, ànd white sugàr together on medium speed until combined. On low speed, beàt in the peànut butter, egg, ànd vànillà. Turn the mixer to high ànd beàt until light in color ànd smooth. Turn the mixer to low ànd slowly pour in the dry ingredients. Mix until combined ànd à dough is formed.
  3. Cover tightly ànd chill the cookie dough for àt leàst 1 hour (or up to 3 dàys). Chilling is màndàtory.
  4. ..........
  5. ...................
Full Recipes >> sallysbakingaddiction.com

0 Response to "Reese & Stuffed Peanut Butter Cookies"

Post a Comment