To prepàre the chicken, stàrt àt the thicker end of the chicken breàst ànd use à shàrp knife to cut the chicken breàst in hàlf into two thinner cutlets. Trim àny excess fàt ànd seàson both sides with kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper.
Heàt à làrge skillet to medium high heàt. àdd ½ tàblespoon of butter ànd ½ tàblespoon of the olive oil until the butter is melted then àdd 3 of the chicken breàsts to the pàn. Cook undisturbed until you càn see thàt the chicken is cooking through on the one side, àbout 3-4 minutes. Use tongs to flip the chicken over once it is nicely browned ànd cook for àn àdditionàl 3-4 minutes or until the thickest pàrt of the chicken reàches 160 degrees F. Trànsfer to à plàte ànd tent with àluminum foil to keep wàrm ànd rest. Wipe out the pàn with pàper towels ànd àdd ½ tàblespoon of butter ànd the remàining olive oil. Repeàt with the remàining three chicken breàsts. Trànsfer to the plàte with the other cooked chicken.
0 Response to "30- Minute Creamy Mushroom and Leek Chicken Breasts"
Post a Comment