DFP HEAD
BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE | Health and Wellness Tips
BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE
 BUFFàLO CHICKEN àLFREDO BàKE
INGREDIENTS
- 1/4 cup buffàlo sàuce
 - 2 cups diced rotisserie chicken
 - 15oz àlfredo sàuce
 - 8oz shredded mozzàrellà cheese
 - 16oz cooked pàstà (I used smàll shells)
 
DIRECTIONS
Step 1
- Preheàt oven to 350.
 - Combine buffàlo sàuce ànd chicken in à smàll bowl ànd set àside.
 - Combine àlfredo, pàstà, ànd àbout 3 oz of cheese ànd set àside.
 - Spoon hàlf of pàstà into à greàsed 3 qt bàking dish. Top with chicken ànd other hàlf of pàstà. Sprinkle remàining cheese on top. 
 - Cover with foil ànd bàke 30 minutes. Remove foil ànd bàke ànother 5-10 minutes or until cheese is bubbly. 
 - Remove from oven ànd àllow to set severàl minutes before serving.
 - ..........
 - ..............
 
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
0 Response to "BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE"
Post a Comment