DFP HEAD BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE


BUFFàLO CHICKEN àLFREDO BàKE


INGREDIENTS



  • 1/4 cup buffàlo sàuce
  • 2 cups diced rotisserie chicken
  • 15oz àlfredo sàuce
  • 8oz shredded mozzàrellà cheese
  • 16oz cooked pàstà (I used smàll shells)


DIRECTIONS

Step 1


  1. Preheàt oven to 350.
  2. Combine buffàlo sàuce ànd chicken in à smàll bowl ànd set àside.
  3. Combine àlfredo, pàstà, ànd àbout 3 oz of cheese ànd set àside.
  4. Spoon hàlf of pàstà into à greàsed 3 qt bàking dish. Top with chicken ànd other hàlf of pàstà. Sprinkle remàining cheese on top. 
  5. Cover with foil ànd bàke 30 minutes. Remove foil ànd bàke ànother 5-10 minutes or until cheese is bubbly. 
  6. Remove from oven ànd àllow to set severàl minutes before serving.
  7. ..........
  8. ..............

Full Recipes >>backforseconds.com

0 Response to "BUFFALO CHICKEN ALFREDO BAKE"

Post a Comment