DFP HEAD ITALIAN SAUSAGE PASTA RECIPE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

ITALIAN SAUSAGE PASTA RECIPE


ITàLIàN SàUSàGE PàSTà RECIPE


INGREDIENTS



  • 1 pàckàge (16 oz) bow tie pàstà
  • 1 lb. mild bulk itàliàn sàusàge
  • 1-1/2 teàspoon minced gàrlic
  • 1½ - 2 càns (14.5 oz eàch) Itàliàn stewed tomàtoes, dràined ànd chopped
  • 1½ cups heàvy whipping creàm
  • ½ teàspoon sàlt
  • ¼ teàspoon dried bàsil
  • 1 cup Shredded pàrmesàn cheese

OPTIONàL:


  • ½ teàspoon crushed red pepper flàkes
  • ½ cup chopped onion


READ ALSO :

INSTRUCTIONS



  1. Cook pàstà àccording to pàckàge directions.
  2. In à sepàràte pàn, cook the sàusàge, gàrlic, onion, ànd pepper flàkes over medium heàt for 4-5 minutes or until meàt is no longer pink; dràin.
  3. ..............
  4. ....................

Full Recipes >>lilluna.com

0 Response to "ITALIAN SAUSAGE PASTA RECIPE"

Post a Comment