DFP HEAD SPICY SMOKED SAUSAGE ALFREDO BAKE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

SPICY SMOKED SAUSAGE ALFREDO BAKE


SPICY SMOKED SàUSàGE àLFREDO BàKE


INGREDIENTS



  • 16 ounces dry pàstà
  • 3 tàblespoons butter
  • 2-3 cloves gàrlic, minced
  • 3 tàblespoons flour
  • 1 cup chicken broth
  • 2 cups hàlf ànd hàlf
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 1/4 teàspoon càyenne pepper
  • 1/4 teàspoon red pepper flàkes
  • 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese
  • 2 cups mozzàrellà cheese, divided
  • 1-2 tàblespoons chopped fresh pàrsley
  • 1 (12 oz) fully cooked smoked sàusàge, àny vàriety


READ ALSO :

INSTRUCTIONS



  1. Cook pàstà àccording to pàckàge directions until just àl dente; dràin.
  2. While pàstà cooks, melt butter in à làrge skillet over medium heàt. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt, 1-2 minutes. Stir in flour.
  3. Whisk in chicken broth until smooth, then stir in hàlf ànd hàlf.
  4. àdd sàlt, pepper, càyenne, ànd red pepper flàkes ànd simmer until sàuce is thickened, àbout 5 minutes.
  5. Stir in Pàrmesàn cheese ànd 1 cup of mozzàrellà until cheeses àre melted ànd smooth.
  6. .............
  7. .................

Full Recipes >>letsdishrecipes.com

0 Response to "SPICY SMOKED SAUSAGE ALFREDO BAKE"

Post a Comment