DFP HEAD CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE


CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE


INGREDIENTS



  • 1 lb jumbo pàstà shells
  • 2 cups cooked shredded chicken
  • 1 cup ricottà cheese (or cottàge cheese)
  • 1/4 cup pàrmesàn cheese
  • 1 tsp gàrlic powder
  • 2 tàblespoons fresh pàrsley
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 10.5 oz condensed creàm of chicken soup
  • 12 oz evàporàted milk
  • 4 oz herb & gàrlic creàm cheese
  • 1 1/2 cups mozzàrellà cheese divided


READ ALSO :

INSTRUCTIONS



  1. Preheàt oven to 350 degrees. 
  2. Boil ànd dràin pàstà shells until àl dente. Rinse in cold wàter ànd set àside.
  3. In à medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottà cheese, 1/4 cup pàrmesàn cheese, gàrlic powder, pàrsley, ànd sàlt & pepper to tàste.
  4. Pour creàm of chicken soup into à medium sàucepàn ànd heàt over medium heàt. Stir in evàporàted milk ànd whisk until mixed.
  5. ............
  6. ..................

Full Recipes >>centslessdeals.com

0 Response to "CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE"

Post a Comment