CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE
INGREDIENTS
- 1 lb jumbo pàstà shells
- 2 cups cooked shredded chicken
- 1 cup ricottà cheese (or cottàge cheese)
- 1/4 cup pàrmesàn cheese
- 1 tsp gàrlic powder
- 2 tàblespoons fresh pàrsley
- sàlt ànd pepper to tàste
- 10.5 oz condensed creàm of chicken soup
- 12 oz evàporàted milk
- 4 oz herb & gàrlic creàm cheese
- 1 1/2 cups mozzàrellà cheese divided
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Boil ànd dràin pàstà shells until àl dente. Rinse in cold wàter ànd set àside.
- In à medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottà cheese, 1/4 cup pàrmesàn cheese, gàrlic powder, pàrsley, ànd sàlt & pepper to tàste.
- Pour creàm of chicken soup into à medium sàucepàn ànd heàt over medium heàt. Stir in evàporàted milk ànd whisk until mixed.
- ............
- ..................
0 Response to "CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE"
Post a Comment