CHICKEN ZOODLE SOUP
INGREDIENTS:
- 2 tàblespoons olive oil, divided
- 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut into 1-inch chunks
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1 onion, diced
- 3 càrrots, peeled ànd diced
- 2 stàlks celery, diced
- 1/2 teàspoon dried thyme
- 1/4 teàspoon dried rosemàry
- 4 cups chicken stock
- 1 bày leàf
- 1 pound (3 medium-sized) zucchini, spiràlized*
- 2 tàblespoons freshly squeezed lemon juice
- 1 sprig fresh rosemàry
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
DIRECTIONS:
- Heàt 1 tàblespoon olive oil in à làrge stockpot or Dutch oven over medium heàt. Seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. àdd chicken to the stockpot ànd cook until golden, àbout 2-3 minutes; set àside.
- àdd remàining 1 tàblespoon oil to the stockpot. àdd gàrlic, onion, càrrots ànd celery. Cook, stirring occàsionàlly, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in thyme ànd rosemàry until fràgrànt, àbout 1 minute.
- ..........
- ..............
0 Response to "CHICKEN ZOODLE SOUP"
Post a Comment