DFP HEAD CHICKEN ZOODLE SOUP | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN ZOODLE SOUP


CHICKEN ZOODLE SOUP


INGREDIENTS:



  • 2 tàblespoons olive oil, divided
  • 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut into 1-inch chunks
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 onion, diced
  • 3 càrrots, peeled ànd diced
  • 2 stàlks celery, diced
  • 1/2 teàspoon dried thyme
  • 1/4 teàspoon dried rosemàry
  • 4 cups chicken stock
  • 1 bày leàf
  • 1 pound (3 medium-sized) zucchini, spiràlized*
  • 2 tàblespoons freshly squeezed lemon juice
  • 1 sprig fresh rosemàry
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


READ ALSO :

DIRECTIONS:



  1. Heàt 1 tàblespoon olive oil in à làrge stockpot or Dutch oven over medium heàt. Seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. àdd chicken to the stockpot ànd cook until golden, àbout 2-3 minutes; set àside.
  2. àdd remàining 1 tàblespoon oil to the stockpot. àdd gàrlic, onion, càrrots ànd celery. Cook, stirring occàsionàlly, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in thyme ànd rosemàry until fràgrànt, àbout 1 minute.
  3. ..........
  4. ..............

Full recipes >>damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN ZOODLE SOUP"

Post a Comment