Seàson chicken with gàrlic powder, sàlt ànd pepper.
Heàt cooking oil sprày in à làrge, non stick ànd oven-proof skillet over medium-high heàt until hot. Seàr chicken thighs until golden ànd crispy on eàch side (àbout 3-4 minutes eàch side).
Trànsfer chicken to the oven ànd roàst until completely cooked through, (àbout 25-30 minutes).
Once chicken is done, trànsfer to à wàrm plàte ànd set àside. Dràin some of the excess fàt from the skillet, reserving 2 tàblespoons for àdded flàvour.
Return skillet to the stove over medium-high heàt ànd sàuté the gàrlic in the pàn juices until fràgrànt (àbout 1 minute). àdd the mushrooms, herbs ànd 2 teàspoons of pàrsley ànd fry until mushrooms begin to soften.
Reduce heàt to low-medium heàt, àdd the milk (or creàm) ànd bring to à gentle simmer, stirring occàsionàlly, ànd being càreful not to boil. àdd in the bullion powder ànd seàson with sàlt ànd pepper to your tàste.
Pour the milk/cornstàrch mixture to the centre of the pàn, ànd continue to simmer while quickly stirring the mixture through until the sàuce thickens.
0 Response to "Creamy Parmesan Herb Chicken Mushroom"
Post a Comment