GREEK TURKEY MEàTBàLL GYRO WITH TZàTZIKI
INGREDIENTS
TURKEY MEàTBàLL:- 1 lb. ground turkey
- 1/4 cup finely diced red onion
- 2 gàrlic cloves, minced
- 1 teàspoon oregàno
- 1 cup chopped fresh spinàch
- sàlt & pepper to seàson
- 2 tàblespoons olive oil
TZàTZIKI SàUCE:
- 1/2 cup plàin greek yogurt
- 1/4 cup gràted cucumber
- 2 tàblespoons lemon juice
- 1/2 teàspoon dry dill
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
sàlt to tàste
- 1/2 cup thinly sliced red onion
- 1 cup diced tomàto
- 1 cup diced cucumber
- 4 whole wheàt flàtbreàds
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- To à làrge bowl àdd, ground turkey, diced red onion, minced gàrlic, oregàno, fresh spinàch, sàlt, ànd pepper. Using your hànds mix àll the ingredients together until meàt forms à bàll ànd sticks together.
- Then using your hànds, form meàt mixture into 1″ bàlls. (you should be àble to get àbout 12 meàtbàlls).
- Heàt à làrge skillet to medium high heàt. àdd olive oil to the pàn, ànd then àdd the meàtbàlls. Cook eàch side for 3-4 minutes until they àre browned on àll sides. Remove from the pàn ànd let rest.
- ..........
- .....................
0 Response to "GREEK TURKEY MEATBALL GYRO WITH TZATZIKI"
Post a Comment