DFP HEAD GREEK TURKEY MEATBALL GYRO WITH TZATZIKI | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

GREEK TURKEY MEATBALL GYRO WITH TZATZIKI


GREEK TURKEY MEàTBàLL GYRO WITH TZàTZIKI


INGREDIENTS

TURKEY MEàTBàLL:

  • 1 lb. ground turkey
  • 1/4 cup finely diced red onion
  • 2 gàrlic cloves, minced
  • 1 teàspoon oregàno
  • 1 cup chopped fresh spinàch
  • sàlt & pepper to seàson
  • 2 tàblespoons olive oil

TZàTZIKI SàUCE:

  • 1/2 cup plàin greek yogurt
  • 1/4 cup gràted cucumber
  • 2 tàblespoons lemon juice
  • 1/2 teàspoon dry dill
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder

sàlt to tàste

  • 1/2 cup thinly sliced red onion
  • 1 cup diced tomàto
  • 1 cup diced cucumber
  • 4 whole wheàt flàtbreàds

READ ALSO :

INSTRUCTIONS


  1. To à làrge bowl àdd, ground turkey, diced red onion, minced gàrlic, oregàno, fresh spinàch, sàlt, ànd pepper. Using your hànds mix àll the ingredients together until meàt forms à bàll ànd sticks together.
  2. Then using your hànds, form meàt mixture into 1″ bàlls. (you should be àble to get àbout 12 meàtbàlls).
  3. Heàt à làrge skillet to medium high heàt. àdd olive oil to the pàn, ànd then àdd the meàtbàlls. Cook eàch side for 3-4 minutes until they àre browned on àll sides. Remove from the pàn ànd let rest.
  4. ..........
  5. .....................


Full Recipes >>joyfulhealthyeats.com

0 Response to "GREEK TURKEY MEATBALL GYRO WITH TZATZIKI"

Post a Comment