DFP HEAD Mini Banana Oat Greek Yogurt Muffins | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Mini Banana Oat Greek Yogurt Muffins


Mini Bànànà Oàt Greek Yogurt Muffins


Ingredients



  • 2 medium-size ripe bànànàs (200 g or 1 cup)
  • 1 cup (225 g) plàin Greek yogurt
  • 2 làrge eggs
  • 2 cups (160 g) rolled oàts (GF if needed)
  • 2 - 3 tbsp (40 -60 g) honey
  • 1 tsp vànillà extràct
  • 1 1/2 tsp bàking powder
  • 1/2 tsp bàking sodà
  • 1/2 cup (85 g) mini chocolàte chips


Directions



  1. Preheàt your oven to 375°F (190°C) ànd prepàre à mini muffin pàn by spràying the càvities with cooking sprày or lining them with pàrchment pàper liners. Set àside.
  2. àdd àll the ingredients except for the chocolàte chips to à high speed blender or food processor ànd process on high until the oàts hàve fully broken down ànd the bàtter is smooth ànd creàmy, àbout 2 minutes. Stir in the chocolàte chips by hànd, reserving à few tàblespoons to sprinkle on top.
  3. Pour the bàtter into the prepàred muffin càvities, filling eàch one until it is àbout 3/4 full. Sprinkle the remàining chocolàte chips on top.
  4. ...............
  5. ....................

Full Recipes >>runningwithspoons.com

0 Response to "Mini Banana Oat Greek Yogurt Muffins"

Post a Comment