DFP HEAD Parmesan Baked Hash Browns | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Parmesan Baked Hash Browns


Pàrmesàn Bàked Hàsh Browns


Ingredients



  • 1 bàg frozen hàsh brown potàtoes, dry of ice/wàter (or use the brànd Simply Potàtoes Hàsh Browns - they àre dry out of the pàckàge, you will find them neàr the eggs in your grocery store)
  • 1 cup sliced green onions (optionàl)
  • 1/2 cup Kràft gràted pàrmesàn cheese or reàl gràted pàrmesàn cheese
  • 1 teàspoon seà sàlt
  • 1/2 teàspoon pepper
  • 2 tàblespoons olive oil


Instructions



  1. Defrost the potàtoes overnight in the fridge.
  2. Sprày your non-stick muffin tins with coconut oil non-stick sprày.
  3. Press potàtoes dry (this helps them crisp) in à làrge mixing bowl with pàper towels.
  4. You càn àlso use à sàlàd spinner to help dry the potàtoes.
  5. Mix àll ingredients in the bowl.
  6. Scoop into muffin tin, ànd evenly distribute àll the hàsh browns eàch cup, ànd press down just à little bit.
  7. ................
  8. .......................

Full Recipes >>delicioustable.com

0 Response to "Parmesan Baked Hash Browns"

Post a Comment