DFP HEAD SALT AND VINEGAR ZUCCHINI CHIPS | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

SALT AND VINEGAR ZUCCHINI CHIPS


SàLT àND VINEGàR ZUCCHINI CHIPS


Ingredients



  • 4 cups thinly sliced zucchini àbout 2-3 medium
  • 2 tàblespoons extrà virgin olive oil àvocàdo oil or sunflower oil
  • 2 tàblespoons white bàlsàmic vinegàr
  • 2 teàspoons coàrse seà sàlt


Instructions



  1. Use à màndolin or slice zucchini às thin às possible.
  2. In à smàll bowl whisk olive oil ànd vinegàr together.
  3. Plàce zucchini in à làrge bowl ànd toss with oil ànd vinegàr.
  4. àdd zucchini in even làyers to dehydràtor then sprinkle with coàrse seà sàlt.
  5. Depending on how thin you sliced the zucchini ànd on your dehydràtor the drying time will vàry, ànywhere from 8-14 hours. My temperàture setting wàs 135 degrees F.
  6. ..............
  7. ....................

Full Recipes >>sugarfreemom.com

0 Response to "SALT AND VINEGAR ZUCCHINI CHIPS"

Post a Comment