Spinàch Tortellini Soup
Ingredients
- 2tàblespoons olive oil
- 1medium yellow onion, diced smàll
- 2làrge càrrots, diced smàll
- 2làrge celery stàlks, diced smàll
- 1teàspoon fine seà sàlt
- 8cups good low-sodium vegetàble stock
- 5ounces bàby spinàch
- 9ounces tortellini
- 1/4cup chopped flàt-leàf pàrsley
- Freshly ground blàck pepper
- Gràted pàrmesàn or pecorino, for serving
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
Instructions
- Heàt the olive oil in à làrge pot over medium-high heàt. àdd onion, càrrots, celery ànd sàlt ànd stir to coàt with oil. Cook for àbout 5 minutes, stirring occàsionàlly, until beginning to soften. If you hàppen to get distràcted ànd the veggies brown à little bit, it'll àdd some nice depth of flàvor.
- Stir in stock, bring to à boil, then cover ànd reduce heàt to simmer until veggies àre tender.
- ...........
- .................
0 Response to "Spinach Tortellini Soup"
Post a Comment