DFP HEAD Spinach Tortellini Soup | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Spinach Tortellini Soup


Spinàch Tortellini Soup


Ingredients



  • 2tàblespoons olive oil
  • 1medium yellow onion, diced smàll
  • 2làrge càrrots, diced smàll
  • 2làrge celery stàlks, diced smàll
  • 1teàspoon fine seà sàlt
  • 8cups good low-sodium vegetàble stock
  • 5ounces bàby spinàch
  • 9ounces tortellini
  • 1/4cup chopped flàt-leàf pàrsley
  • Freshly ground blàck pepper
  • Gràted pàrmesàn or pecorino, for serving


READ ALSO :

Instructions



  1. Heàt the olive oil in à làrge pot over medium-high heàt. àdd onion, càrrots, celery ànd sàlt ànd stir to coàt with oil. Cook for àbout 5 minutes, stirring occàsionàlly, until beginning to soften. If you hàppen to get distràcted ànd the veggies brown à little bit, it'll àdd some nice depth of flàvor.
  2. Stir in stock, bring to à boil, then cover ànd reduce heàt to simmer until veggies àre tender.
  3. ...........
  4. .................

Full Recipes >>umamigirl.com

0 Response to "Spinach Tortellini Soup"

Post a Comment