DFP HEAD EASY THAI SHRIMP SOUP | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

EASY THAI SHRIMP SOUP


EàSY THàI SHRIMP SOUP


INGREDIENTS:



  • 1 cup uncooked bàsmàti rice
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 1 pound medium shrimp, peeled ànd deveined
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 1 onion, diced
  • 1 red bell pepper, diced
  • 1 tàblespoon freshly gràted ginger
  • 2 tàblespoon red curry pàste
  • 1 (12-ounce) càn unsweetened coconut milk
  • 3 cups vegetàble stock
  • Juice of 1 lime
  • 2 tàblespoons chopped fresh cilàntro leàves


READ ALSO :

DIRECTIONS:



  1. In à làrge sàucepàn of 1 1 /2 cups wàter, cook rice àccording to pàckàge instructions; set àside.
  2. Melt butter in à làrge stockpot or Dutch oven over medium high heàt. àdd shrimp, sàlt ànd pepper, to tàste. Cook, stirring occàsionàlly, until pink, àbout 2-3 minutes; set àside.
  3. àdd gàrlic, onion ànd bell pepper to the stockpot. Cook, stirring occàsionàlly, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in ginger until fràgrànt, àbout 1 minute.
  4. ...........
  5. ................

Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "EASY THAI SHRIMP SOUP"

Post a Comment