DFP HEAD KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE

KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE


INGRéDIéNTS

  • 2 tâbléspoons büttér
  • 1 1/2 tâbléspoons Homémâdé Rânch séâsoning mix
  • 4 oüncés créâm chéésé, softénéd to room témpérâtüré
  • 1/4 cüp héâvy créâm
  • 2/3 cüp rédücéd sodiüm chickén broth
  • 1/4 cüp crümbléd cookéd bâcon
  • 1/2 cüp shréddéd chéésé
  • 10.8 oüncé frozén broccoli floréts or âboüt 4 cüps broccoli
  • 2 cüps shréddéd cookéd chickén

TOPPING

  • 1 1/2 cüps shréddéd chéésé
  • 1/2 cüp crümbléd cookéd bâcon


INSTRüCTIONS

  1. Préhéât ovén to 350 dégréés F.
  2. In ân ovén-sâfé skillét, mélt büttér ovér médiüm héât. Rédücé héât to médiüm-low ând âdd Rânch séâsoning, créâm chéésé, héâvy créâm, broth, crümbléd bâcon, ând chéésé. Whisk to combiné ând cook sâücé for âboüt 5 minütés. Méânwhilé, stéâm thé broccoli.
  3. ...........
  4. ............

Full Recipes >> fabulesslyfrugal.com

0 Response to "KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE"

Post a Comment