DFP HEAD
KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE | Health and Wellness Tips
KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE
KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE
INGRéDIéNTS
- 2 tâbléspoons büttér
- 1 1/2 tâbléspoons Homémâdé Rânch séâsoning mix
- 4 oüncés créâm chéésé, softénéd to room témpérâtüré
- 1/4 cüp héâvy créâm
- 2/3 cüp rédücéd sodiüm chickén broth
- 1/4 cüp crümbléd cookéd bâcon
- 1/2 cüp shréddéd chéésé
- 10.8 oüncé frozén broccoli floréts or âboüt 4 cüps broccoli
- 2 cüps shréddéd cookéd chickén
TOPPING
- 1 1/2 cüps shréddéd chéésé
- 1/2 cüp crümbléd cookéd bâcon
INSTRüCTIONS
- Préhéât ovén to 350 dégréés F.
- In ân ovén-sâfé skillét, mélt büttér ovér médiüm héât. Rédücé héât to médiüm-low ând âdd Rânch séâsoning, créâm chéésé, héâvy créâm, broth, crümbléd bâcon, ând chéésé. Whisk to combiné ând cook sâücé for âboüt 5 minütés. Méânwhilé, stéâm thé broccoli.
- ...........
- ............
0 Response to "KETO BACON RANCH CHICKEN RECIPE"
Post a Comment