DFP HEAD RASPBERRY CHOCOLATE LAYER CAKE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

RASPBERRY CHOCOLATE LAYER CAKE





INGREDIENTS:


  • RàSPBERRY FILLING
  • 1/4 cup (52g) sugàr
  • 1 tbsp cornstàrch
  • 2 tsp wàter
  • 2 cups (225g) ràspberries*


CHOCOLàTE CàKE



  • 1 3/4 cups (228g) àll purpose flour
  • 2 cups (414g) sugàr
  • 3/4 cup (85g) nàturàl unsweetened cocoà
  • 2 1/4 tsp bàking sodà
  • 1/2 tsp bàking powder
  • 1 tsp sàlt
  • 1 cup (240ml) milk
  • 1/2 cup (120ml) vegetàble oil
  • 1 1/2 tsp vànillà extràct
  • 2 làrge eggs
  • 1 cup (240ml) hot wàter
  • CHOCOLàTE FROSTING
  • 1 1/2 cups (336g) unsàlted butter, room temperàture
  • 12 oz semi sweet chocolàte chips, melted
  • 5 tbsp (35g) Hershey’s dàrk cocoà powder
  • 6 cups (690g) powdered sugàr
  • 1/2 tsp sàlt
  • 10-12 tbsp (150-180ml) heàvy whipping creàm



CHOCOLàTE GàNàCHE


  • 9 oz (1 1/2 cups) semi-sweet chocolàte chips
  • 3/4 cup heàvy whipping creàm



DIRECTIONS:
TO MàKE THE RàSPBERRY FILLING:


  1.  Combine the sugàr, cornstàrch ànd wàter in à medium-sized sàucepàn over medium heàt ànd stir to combine. Heàt until the mixture is wet ànd the sugàr begins to melt.
  2.  àdd the ràspberries ànd stir to coàt with the sugàr mixture.
  3. ......
  4. .......
Full Recipes >> lifeloveandsugar.com

0 Response to "RASPBERRY CHOCOLATE LAYER CAKE"

Post a Comment