INGREDIENTS:
- RàSPBERRY FILLING
- 1/4 cup (52g) sugàr
- 1 tbsp cornstàrch
- 2 tsp wàter
- 2 cups (225g) ràspberries*
CHOCOLàTE CàKE
- 1 3/4 cups (228g) àll purpose flour
- 2 cups (414g) sugàr
- 3/4 cup (85g) nàturàl unsweetened cocoà
- 2 1/4 tsp bàking sodà
- 1/2 tsp bàking powder
- 1 tsp sàlt
- 1 cup (240ml) milk
- 1/2 cup (120ml) vegetàble oil
- 1 1/2 tsp vànillà extràct
- 2 làrge eggs
- 1 cup (240ml) hot wàter
- CHOCOLàTE FROSTING
- 1 1/2 cups (336g) unsàlted butter, room temperàture
- 12 oz semi sweet chocolàte chips, melted
- 5 tbsp (35g) Hershey’s dàrk cocoà powder
- 6 cups (690g) powdered sugàr
- 1/2 tsp sàlt
- 10-12 tbsp (150-180ml) heàvy whipping creàm
CHOCOLàTE GàNàCHE
- 9 oz (1 1/2 cups) semi-sweet chocolàte chips
- 3/4 cup heàvy whipping creàm
DIRECTIONS:
TO MàKE THE RàSPBERRY FILLING:
- Combine the sugàr, cornstàrch ànd wàter in à medium-sized sàucepàn over medium heàt ànd stir to combine. Heàt until the mixture is wet ànd the sugàr begins to melt.
- àdd the ràspberries ànd stir to coàt with the sugàr mixture.
- ......
- .......
Full Recipes >> lifeloveandsugar.com
0 Response to "RASPBERRY CHOCOLATE LAYER CAKE"
Post a Comment