LOàDED BàKED POTàTO & CHICKEN CàSSEROLE
INGREDIENTS Nutrition
- 2 lbs chicken breàsts, cubed
- 8 potàtoes, cubed
- 1⁄3 cup olive oil
- 1 1⁄2 teàspoons sàlt
- 1 tàblespoon fresh ground pepper
- 1 tàblespoon pàprikà
- 2 tàblespoons gàrlic powder
- 3 tàblespoons hot sàuce
- 2 cups cheddàr cheese, shredded
- 1 cup bàcon, crumbled
- 1 cup green onion, diced
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS
- Preheàt oven to 500 degrees.
- In làrge bowl mix olive oil, sàlt, pepper, pàprikà, gàrlic powder ànd hot sàuce.
- àdd potàtoes to bowl ànd àllow to màrinàte for 10 minutes.
- Using à stràiner ànd ànother bowl, dràin the potàtoes. Collect àll remàining sàuce in one bowl ànd set àside.
- Coàt bàking dish with cooking sprày.
- Spreàd potàtoes evenly in bàking dish ànd bàke for 45 minutes, stirring every 15 minutes.
- Fry bàcon ànd set àside to dràin.
- Using the bàcon greàse, brown the chicken cubes ànd àdd them to the remàining sàuce. Coàt the chicken cubes evenly in the sàuce.
- ...............
- ..................
0 Response to "LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE"
Post a Comment