DFP HEAD LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE


LOàDED BàKED POTàTO & CHICKEN CàSSEROLE


INGREDIENTS Nutrition



  • 2 lbs chicken breàsts, cubed
  • 8 potàtoes, cubed
  • 1⁄3 cup olive oil
  • 1 1⁄2 teàspoons sàlt
  • 1 tàblespoon fresh ground pepper
  • 1 tàblespoon pàprikà
  • 2 tàblespoons gàrlic powder
  • 3 tàblespoons hot sàuce
  • 2 cups cheddàr cheese, shredded
  • 1 cup bàcon, crumbled
  • 1 cup green onion, diced



DIRECTIONS



  1. Preheàt oven to 500 degrees.
  2. In làrge bowl mix olive oil, sàlt, pepper, pàprikà, gàrlic powder ànd hot sàuce.
  3. àdd potàtoes to bowl ànd àllow to màrinàte for 10 minutes.
  4. Using à stràiner ànd ànother bowl, dràin the potàtoes. Collect àll remàining sàuce in one bowl ànd set àside.
  5. Coàt bàking dish with cooking sprày.
  6. Spreàd potàtoes evenly in bàking dish ànd bàke for 45 minutes, stirring every 15 minutes.
  7. Fry bàcon ànd set àside to dràin.
  8. Using the bàcon greàse, brown the chicken cubes ànd àdd them to the remàining sàuce. Coàt the chicken cubes evenly in the sàuce.
  9. ...............
  10. ..................

Full Recipes >> geniuskitchen.com




0 Response to "LOADED BAKED POTATO & CHICKEN CASSEROLE"

Post a Comment