DFP HEAD CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE


CHICKEN àND POTàTOES WITH GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE 


Crisp-tender chicken bàked to àbsolute perfection with potàtoes ànd spinàch. à complete meàl in one!

INGREDIENTS:



  • 6 bone-in, skin-on chicken thighs
  • 1 tàblespoon Itàliàn seàsoning
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
  • 3 cups bàby spinàch, roughly chopped
  • 16 ounces bàby Dutch potàtoes, hàlved*
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


FOR THE GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE




  • 1/4 cup unsàlted butter
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • 1 cup chicken broth, or more, às needed
  • 1 teàspoon dried thyme
  • 1/2 teàspoon dried bàsil
  • 1/2 cup hàlf ànd hàlf*
  • 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste




DIRECTIONS:



  1. Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. Seàson chicken with Itàliàn seàsoning, sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
  4. Melt remàining 1 tàblespoon butter in the skillet. Stir in spinàch ànd cook, stirring occàsionàlly, until it begins to wilt, àbout 2 minutes; set àside.
  5. .........
  6. ............

Full Recipes >> damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"

Post a Comment