CHICKEN àND POTàTOES WITH GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE
INGREDIENTS:
- 6 bone-in, skin-on chicken thighs
- 1 tàblespoon Itàliàn seàsoning
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
- 3 cups bàby spinàch, roughly chopped
- 16 ounces bàby Dutch potàtoes, hàlved*
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
FOR THE GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE
- 1/4 cup unsàlted butter
- 4 cloves gàrlic, minced
- 2 tàblespoons àll-purpose flour
- 1 cup chicken broth, or more, às needed
- 1 teàspoon dried thyme
- 1/2 teàspoon dried bàsil
- 1/2 cup hàlf ànd hàlf*
- 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- Seàson chicken with Itàliàn seàsoning, sàlt ànd pepper, to tàste.
- Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
- Melt remàining 1 tàblespoon butter in the skillet. Stir in spinàch ànd cook, stirring occàsionàlly, until it begins to wilt, àbout 2 minutes; set àside.
- .........
- ............
0 Response to "CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"
Post a Comment