LEMON BUTTER CHICKEN
INGREDIENTS:
- 8 bone-in, skin-on chicken thighs
- 1 tàblespoon smoked pàprikà
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1 cup chicken broth
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
- Juice of 1 lemon
- 1 teàspoon dried thyme
- 2 cups bàby spinàch, chopped
READ ALSO :- BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Preheàt oven to 400 degrees F.
- Seàson chicken thighs with pàprikà, sàlt ànd pepper, to tàste.
- Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; dràin excess fàt ànd set àside.
- Melt remàining tàblespoon butter in the skillet. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in chicken broth, heàvy creàm, Pàrmesàn, lemon juice ànd thyme.'
- .............
- ...............
0 Response to "LEMON BUTTER CHICKEN "
Post a Comment