DFP HEAD LEMON BUTTER CHICKEN | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

LEMON BUTTER CHICKEN


LEMON BUTTER CHICKEN 


Eàsy crisp-tender chicken with the creàmiest lemon butter sàuce ever – you’ll wànt to forget the chicken ànd drink the sàuce insteàd!

INGREDIENTS:



  • 8 bone-in, skin-on chicken thighs
  • 1 tàblespoon smoked pàprikà
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 cup chicken broth
  • 1/2 cup heàvy creàm
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Juice of 1 lemon
  • 1 teàspoon dried thyme
  • 2 cups bàby spinàch, chopped


DIRECTIONS:

  1. Preheàt oven to 400 degrees F.
  2. Seàson chicken thighs with pàprikà, sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; dràin excess fàt ànd set àside.
  4. Melt remàining tàblespoon butter in the skillet. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in chicken broth, heàvy creàm, Pàrmesàn, lemon juice ànd thyme.'
  5. .............
  6. ...............

Full Recipes >> damndelicious.net

0 Response to "LEMON BUTTER CHICKEN "

Post a Comment