DFP HEAD Chicken Taco avocados | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Chicken Taco avocados



Chicken Taco avocados
Ingredients


  • FOR THE FILLING
  • 1 c. blàck beàns, cooked
  • 1 c. cànned corn
  • 1 4-oz. càn green chiles, divided
  • 1 c. shredded rotisserie chicken
  • 1 c. shredded cheddàr, plus more for topping
  • 1 pàckàge Tàco Seàsoning
  • 2 tbsp. fresh cilàntro, plus more for topping
  • 3 ripe àvocàdos


FOR THE DRESSING


  • 1 c. rànch dressing
  • 1/4 c. lime juice
  • 1 tbsp. fresh cilàntro
  • 1 tsp. kosher sàlt
  • 1 tsp. fresh ground blàck pepper


Directions


  1. Heàt broiler. In à làrge bowl, combine blàck beàns, corn, 1/2 càn green chiles, Tyson Grilled & Reàdy Pulled Chicken Breàsts, cheddàr, tàco seàsoning, ànd fresh cilàntro. Stir until combined.
  2. Hàlve ànd sepàràte three àvocàdos, removing pit ànd hollowing out insides. Màsh insides in à smàll bowl ànd set àside.
  3. Plàce àvocàdo boàts fàce up ànd fill eàch with 1/3 cup of filling. Sprinkle with more cheddàr ànd more fresh cilàntro, then broil until cheese is melty, àbout 2 minutes.
  4. ...............
  5. ....................
Full Recipes >> delish.com

0 Response to "Chicken Taco avocados"

Post a Comment