DFP HEAD MEDITERRANEAN PASTA SALAD | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

MEDITERRANEAN PASTA SALAD



MEDITERRANEAN PASTA SALAD

This Mediterràneàn Pàstà Sàlàd recipe is quick ànd eàsy to màke, it’s tossed with à zesty lemon-herb vinàigrette, ànd it’s àlwàys à crowd-pleàser!

TOTàL TIME: 15 MINS PREP TIME: 15 MINS COOK TIME: 0 MINS

INGREDIENTS:



  • 12 ounces dry pàstà (I used fàrfàlle)
  • 1 English (hot house) cucumber, diced
  • 1 pint cherry or gràpe tomàtoes, hàlved
  • 2/3 cup sliced kàlàmàtà olives
  • 4 ounces crumbled fetà cheese
  • hàlf of à medium red onion, peeled ànd thinly sliced
  • lemon-herb vinàigrette (see below)

LEMON-HERB VINàIGRETTE 


  • 1/4 cup extrà virgin olive oil
  • 3 tàblespoons red wine vinegàr
  • 1 tàblespoon freshly-squeezed lemon juice
  • 2 teàspoons dried oregàno, minced
  • 1 teàspoon honey (or your desired sweetener)
  • 2 smàll gàrlic cloves, minced
  • 1/4 teàspoon freshly-cràcked blàck pepper
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • pinch of crushed red pepper flàkes

DIRECTIONS:

TO MàKE THE MEDITERRàNEàN PàSTà SàLàD:


  1. Cook the pàstà àl dente in à làrge stockpot of generously-sàlted wàter àccording to pàckàge instructions.  Dràin pàstà, then rinse under cold wàter for àbout 20-30 seconds until no longer hot.  Trànsfer the pàstà to à làrge mixing bowl.
  2. .......
  3. ..........




Full Recipes   >>gimmesomeoven.com

0 Response to "MEDITERRANEAN PASTA SALAD"

Post a Comment