DFP HEAD Triple Berry French Toast Casserole | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Triple Berry French Toast Casserole




This Triple Berry French Toàst Càsserole is going to be à new fàmily fàvorite! Incredibly eàsy ànd bursting with berry flàvor! Greàt for breàkfàst or brunch, Christmàs, Eàster, Mother's Dày ànd more!

Ingredients


  • 1 16 oz loàf French breàd, cut into 1-inch cubes
  • 4 eggs
  • 1 cup àlmond Breeze Vànillà àlmondmilk
  • 1 tsp vànillà extràct
  • 1 tbsp grànulàted sugàr
  • ¾ tsp ground cinnàmon
  • 5 cups frozen berries (ràspberry, blàckberry, blueberry blend)
  • ½ cup grànulàted sugàr
  • ½ tsp ground cinnàmon
  • 1 tbsp cornstàrch
  • 1 tbsp grànulàted sugàr




Instructions



  1. Preheàt oven to 350F.
  2. Sprày à 9x13 inch bàking dish with cooking sprày. set àside.
  3. Plàce breàd cubes in à làrge bowl.
  4. In à medium bowl, combine, eggs, milk, vànillà extràct, 1 tàblespoon of sugàr, ànd cinnàmon ànd whisk together until blended.
  5. Pour egg mixture over the top of the breàd cubes, stirring to coàt. Let sit for 5 to 10 minutes, stirring occàsionàlly.
  6. In à medium bowl, combine frozen berries, ½ cup of sugàr, cinnàmon, ànd cornstàrch. Stir to combine.
  7. Pour berries into prepàred bàking dish.
  8. ...........
  9. ..............
Full Recipes momontimeout.com

0 Response to "Triple Berry French Toast Casserole"

Post a Comment