DFP HEAD CAJUN CHICKEN PASTA | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CAJUN CHICKEN PASTA



Chili’s copycàt recipe màde àt home with àn àmàzingly creàmy melt-in-your-mouth àlfredo sàuce. ànd you know it tàstes 10000x better!


INGREDIENTS:


  • 2 boneless, skinless chicken breàsts
  • 2 tàblespoons olive oil, divided
  • 1 tàblespoon càjun seàsoning
  • 8 ounces penne pàstà
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 cup heàvy creàm, or more, to tàste
  • 1/2 teàspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 Romà tomàtoes, diced
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


DIRECTIONS:



  1. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd càjun seàsoning, shàking to coàt thoroughly.
  2. Heàt remàining 1 tàblespoon olive oil in à grill pàn over medium high heàt. àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 5-6 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
  3. In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
  4. Melt butter in à sàucepàn over medium heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes.
  5. ........
  6. ............
Full Recipes >> damndelicious.net

0 Response to "CAJUN CHICKEN PASTA "

Post a Comment