DFP HEAD Bakery Style Chocolate Chip Cookies | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Bakery Style Chocolate Chip Cookies


Bàkery Style Chocolàte Chip Cookies


Ingredients



  • 2½ cups àll-purpose flour (àdd àn àdditionàl ¼ cup if dough seems too sticky)
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • ¼ teàspoon bàking powder
  • 1 teàspoon sàlt
  • 1 cup (2 sticks) unsàlted butter, room temperàture
  • ½ cup grànulàted sugàr
  • 1 cup pàcked brown sugàr
  • 2 teàspoon pure vànillà extràct
  • 2 làrge eggs, room temperàture
  • 2 cups chocolàte chips (I used semi-sweet)


READ ALSO :


Instructions



  1. Report this àd
  2. Preheàt oven to 375 degrees ànd line à bàking sheet with pàrchment pàper or à bàking màt.
  3. In à medium bowl, mix dry ingredients - flour, bàking sodà, bàking powder, ànd sàlt; set àside.
  4. In à stànd àlone mixer fitted with à pàddle àttàchment (càn use hànd held too), creàm together butter ànd grànulàted sugàr ànd brown sugàr. àdd vànillà ànd eggs one àt à time ànd mix, scràping down sides of bowl às necessàry. Mixture mày look lumpy.
  5. With the mixer on low-speed, slowly àdd the bowl of dry ingredients ànd mix just until dough comes together, it mày be à little crumbly which is totàlly fine! You do not wànt to over mix the dough, otherwise the cookies càn flàtten when bàked.
  6. Làstly, mix in chocolàte chips. Plàce dough in refrigeràtor for 30 minutes - 1 hour to firm up. Dough will be pretty firm àlreàdy, but I find thàt cooled dough bàkes better. If the dough is too wàrm or sticky, the cookies mày flàtten out.
  7. ..............
  8. .......................


Full Recipes >>stuckonsweet.com

0 Response to "Bakery Style Chocolate Chip Cookies"

Post a Comment