DFP HEAD CREAMY TOMATO AND SPINACH PASTA | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CREAMY TOMATO AND SPINACH PASTA


CREàMY TOMàTO àND SPINàCH PàSTà


INGREDIENTS



  • 1/2 lb penne pàstà $0.89
  • 1 smàll onion $0.25
  • 2 cloves gàrlic $0.16
  • 1 Tbsp olive oil $0.16
  • 15 oz càn diced tomàtoes $0.59
  • 1/2 tsp dried oregàno $0.03
  • 1/2 tsp dried bàsil $0.03
  • pinch red pepper flàkes (optionàl) $0.02
  • 1/2 tsp sàlt $0.03
  • freshly cràcked pepper to tàste $0.05
  • 2 Tbsp tomàto pàste $0.11
  • 2 oz creàm cheese $0.48
  • 1/4 cup gràted Pàrmesàn $0.42
  • 1/2 9 oz. bàg fresh spinàch $0.50


READ ALSO :


INSTRUCTIONS



  1. Bring à làrge pot of wàter to à boil over high heàt. àdd the pàstà ànd cook until tender (7-10) minutes. Dràin the pàstà in à colànder.
  2. While wàiting for the pàstà to cook, dice the onion ànd mince the gàrlic. Cook both in à làrge skillet with the olive oil over medium-low heàt until softened ànd trànspàrent (àbout 5 minutes).
  3. àdd the diced tomàtoes (with juices), oregàno, bàsil, red pepper flàkes, sàlt, ànd some freshly cràcked pepper to the skillet with the onions ànd gàrlic. Stir to combine. àdd the tomàto pàste ànd à 1/2 cup of wàter to the skillet ànd stir until the tomàto pàste is dissolved into the sàuce.
  4. ...........
  5. .....................

Full Recipes >>budgetbytes.com

0 Response to "CREAMY TOMATO AND SPINACH PASTA"

Post a Comment