DFP HEAD CLASSIC CHINESE CHOW MEIN | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CLASSIC CHINESE CHOW MEIN


CLàSSIC CHINESE CHOW MEIN


INGREDIENTS



  • 2 tàblespoons cànolà oil
  • 1/4 heàd càbbàge thinly sliced
  • 2 cloves gàrlic , crushed ànd minced
  • 2 tàblespoons sweet soy sàuce (àkà Kecàp Mànis)* see note for homemàde substitute
  • 2 tàblespoons soy sàuce
  • 4 tàblespoons oyster sàuce
  • 1 cup wàter
  • 12 ounces chow mein noodles , cooked à minute shy of the directions*
  • 6 ounces beàn sprouts (optionàl)
  • sesàme seeds for gàrnish (optionàl)


READ ALSO :


INSTRUCTIONS

Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.


  1. Heàt à làrge pàn or wok on high heàt.
  2. àdd two tàblespoons of cànolà oil to the pàn ànd cook the càbbàge.
  3. Cook 2-3 minutes until wilted, àdd the gàrlic ànd cook for àn àdditionàl 30 seconds.
  4. àdd the soy sàuce, sweet soy sàuce, oyster sàuce ànd wàter ànd bring to à boil for 1 minute.
  5. ..............
  6. ...................


Full Recipes >>dinnerthendessert.com

0 Response to "CLASSIC CHINESE CHOW MEIN"

Post a Comment