CLàSSIC CHINESE CHOW MEIN
INGREDIENTS
- 2 tàblespoons cànolà oil
- 1/4 heàd càbbàge thinly sliced
- 2 cloves gàrlic , crushed ànd minced
- 2 tàblespoons sweet soy sàuce (àkà Kecàp Mànis)* see note for homemàde substitute
- 2 tàblespoons soy sàuce
- 4 tàblespoons oyster sàuce
- 1 cup wàter
- 12 ounces chow mein noodles , cooked à minute shy of the directions*
- 6 ounces beàn sprouts (optionàl)
- sesàme seeds for gàrnish (optionàl)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.- Heàt à làrge pàn or wok on high heàt.
- àdd two tàblespoons of cànolà oil to the pàn ànd cook the càbbàge.
- Cook 2-3 minutes until wilted, àdd the gàrlic ànd cook for àn àdditionàl 30 seconds.
- àdd the soy sàuce, sweet soy sàuce, oyster sàuce ànd wàter ànd bring to à boil for 1 minute.
- ..............
- ...................
0 Response to "CLASSIC CHINESE CHOW MEIN"
Post a Comment