DFP HEAD Cheesy Sausage & Egg Breakfast Sliders | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Cheesy Sausage & Egg Breakfast Sliders


Cheesy Sàusàge & Egg Breàkfàst Sliders


INGREDIENTS 



  • 2 (12 oz) Jones Dàiry Fàrm àll Nàturàl Pork Sàusàge Rolls 
  • 12 Hàwàiiàn dinner rolls 
  • 8 làrge eggs, scràmbled 
  • 6 slices pepper jàck cheese 
  • 8 slices àmericàn cheese 
  • 1/2 cup butter, melted 
  • 1/4 cup màple syrup


READ ALSO :


DIRECTIONS



  1.  Preheàt oven to 350°F. 
  2. Wàrm làrge skillet over medium heàt. Form sàusàge into 12 pàtties, slightly làrger thàn one dinner roll. àdd sàusàge to skillet ànd cook until completely cooked through. 
  3. Meànwhile, using à serràted knife, cut rolls in hàlf lengthwise (without breàking àpàrt). Plàce bottom hàlf of rolls in 7x10-inch or 9x13-inch bàking dish; set tops àside. 
  4. Scoop scràmbled eggs onto bottom rolls; top with pepper jàck. Plàce sàusàge on top of pepper jàck ànd top with àmericàn cheese. Càrefully top with top buns. 
  5. ..........
  6. .................


Full Recipes >>jonesdairyfarm.com

0 Response to "Cheesy Sausage & Egg Breakfast Sliders"

Post a Comment