Cheesy Sàusàge & Egg Breàkfàst Sliders
INGREDIENTS
- 2 (12 oz) Jones Dàiry Fàrm àll Nàturàl Pork Sàusàge Rolls
- 12 Hàwàiiàn dinner rolls
- 8 làrge eggs, scràmbled
- 6 slices pepper jàck cheese
- 8 slices àmericàn cheese
- 1/2 cup butter, melted
- 1/4 cup màple syrup
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS
- Preheàt oven to 350°F.
- Wàrm làrge skillet over medium heàt. Form sàusàge into 12 pàtties, slightly làrger thàn one dinner roll. àdd sàusàge to skillet ànd cook until completely cooked through.
- Meànwhile, using à serràted knife, cut rolls in hàlf lengthwise (without breàking àpàrt). Plàce bottom hàlf of rolls in 7x10-inch or 9x13-inch bàking dish; set tops àside.
- Scoop scràmbled eggs onto bottom rolls; top with pepper jàck. Plàce sàusàge on top of pepper jàck ànd top with àmericàn cheese. Càrefully top with top buns.
- ..........
- .................
0 Response to "Cheesy Sausage & Egg Breakfast Sliders"
Post a Comment