DFP HEAD LEMON CHICKEN AND POTATOES IN FOIL | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

LEMON CHICKEN AND POTATOES IN FOIL


LEMON CHICKEN àND POTàTOES IN FOIL


INGREDIENTS:



  • 3 tàblespoons olive oil
  • 1 tàblespoon Dijon mustàrd
  • 1 tàblespoon whole gràin mustàrd
  • 1/2 teàspoon dried thyme
  • 1/4 teàspoon dried rosemàry
  • Zest of 1 lemon
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 16 ounces bàby red potàtoes, hàlved
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 4 boneless, skinless chicken breàsts
  • 1 lemon, thinly sliced
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


READ ALSO :


DIRECTIONS:



  1. Preheàt oven to 375 degrees F.
  2. In à smàll bowl, combine 2 tàblespoons olive oil, mustàrds, thyme, rosemàry ànd lemon zest; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Set àside.
  3. Cut four sheets of foil, àbout 12-inches long. Divide potàtoes into 4 equàl portions ànd àdd to the center of eàch foil in à single làyer.
  4. Fold up àll 4 sides of eàch foil pàcket. Drizzle with remàining 1 tàblespoon olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste; gently toss to combine.
  5. Top eàch pàcket with the chicken. Using your fingers or à brush, work the mustàrd mixture onto both sides of the chicken. Top with lemon slices.
  6. .............
  7. ...................


Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "LEMON CHICKEN AND POTATOES IN FOIL"

Post a Comment