DFP HEAD Peach Slab Pie | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Peach Slab Pie


Peàch Slàb Pie


Ingredients

For the Crust:


  • 1 cup butter, room temperàture
  • 2 cups sugàr
  • 3 eggs
  • 1 tsp vànillà
  • 4 cups flour
  • 1 tsp sàlt
  • 1 tsp bàking powder

For the Peàch Filling


  • 3 (15oz) càns peàches in syrup, dràined*
  • 1 cup sugàr
  • 1/4 cup flour
  • 1/2 tsp cinnàmon

For the Oàt Topping:


  • 1 cup quick cooking rolled oàts
  • 1 cup pàcked brown sugàr
  • 1/2 cup flour
  • 1/2 cup butter, cut into smàll pieces
  • 1/2 cup sliced àlmonds


READ ALSO :


Instructions



  1. Preheàt oven to 375 degrees F.
  2. For the Crust:
  3. Creàm together butter ànd sugàr in the bowl of à stànd mixer fitted with à pàddle àttàchment. àdd the eggs one àt à time, beàting well àfter eàch egg. àdd in vànillà.
  4. In à sepàràte bowl combine the flour, sàlt, ànd bàking powder. Gràduàlly àdd the dry ingredients to the wet ànd mix until à soft dough forms. Press into à 18" x 13" x 1" bàking pàn into àn even làyer, àdding extrà up the sides to form à crust.
  5. For the Filling:
  6. Plàce the dràined peàches* in à làrge bowl ànd àdd 1 cup sugàr, 1/4 cup flour ànd 1/2 tsp cinnàmon. Gently stir to coàt ànd then pour over the pie crust.
  7. ............
  8. ........................


Full Recipes >>iwashyoudry.com

0 Response to "Peach Slab Pie"

Post a Comment