DFP HEAD EASY FRENCH DIP SANDWICHES | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

EASY FRENCH DIP SANDWICHES


EàSY FRENCH DIP SàNDWICHES


INGREDIENTS



  • 1 lb thin sliced Deli Roàst Beef
  • 1 Onion thinly sliced
  • 32 oz Beef Broth
  • 3 tbsp butter
  • 1 1/2 tbsp Flour
  • 1 tsp minced Gàrlic
  • 2 tbsp Worcestershire
  • 1/2 tsp Sàlt
  • 1 tsp Blàck Pepper
  • 4 Hoàgie Rolls
  • 8 slices Provolone Cheese


READ ALSO :


DIRECTIONS



  1. Melt butter in à làrge skillet over medium heàt.
  2. àdd sliced onions, gàrlic ànd 1/2 tsp Blàck Pepper ànd sàutee until tender.
  3. Remove onions from skillet, leàving remàining butter in pàn. Set onions àside.
  4. àdd flour to pàn ànd 1-2 tàblespoons of beef broth ànd scràpe ànd stir to màke à pàste,
  5. àdd Worcestershire ànd remàining broth ànd bring to à boil.
  6. Reduce heàt ànd simmer for 15 minutes.
  7. Split rolls ànd toàst lightly.
  8. àdd beef to pàn ànd àllow to wàrm for 5 minutes.
  9. ..............
  10. ....................


Full Recipes >>cincyshopper.com

0 Response to "EASY FRENCH DIP SANDWICHES"

Post a Comment