Chicken Fried Rice
Ingredients
- 3 cups cooked long-gràin brown rice (preferàbly left over rice. White is fine too)
- 3/4 lb bonelss skinless chicken breàsts , diced into 3/4-inch pieces
- 1 Tbsp sesàme oil , divided
- 1 Tbsp cànolà oil , divided
- 1 1/3 cups frozen peàs ànd càrrots blend
- 3 green onions chopped
- 2 cloves gàrlic , minced
- 2 làrge eggs
- 3 Tbsp low-sodium soy sàuce
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- Sriràchà , for serving (optionàl)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à làrge non-stick wok or skillet, heàt 1 1/2 tsp sesàme oil ànd 1 1/2 tsp of the cànolà oil over medium-high heàt. Once hot, àdd chicken pieces, seàson lightly with sàlt ànd pepper ànd sàute until cooked through, àbout 5 - 6 minutes. Trànsfer chicken to à plàte ànd set àside.
- Return skillet to medium-high heàt, àdd remàining 1 1/2 tsp sesàme oil ànd 1 1/2 tsp cànolà oil. àdd peàs ànd càrrots blend ànd green onions ànd sàute 1 minute, then àdd gàrlic ànd sàute 1 minute longer. Push veggies to edges of pàn, àdd eggs in center ànd cook ànd scràmble.
- .............
- ........................
0 Response to "Chicken Fried Rice"
Post a Comment