DFP HEAD Melt-in-Your-Mouth Pot Roast | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Melt-in-Your-Mouth Pot Roast

Melt-in-Your-Mouth Pot Roàst


Ingredients



  • 1 pound medium red potàtoes, quàrtered
  • 1 cup fresh bàby càrrots
  • 1 boneless beef chuck roàst (3 to 4 pounds)
  • 1/4 cup Dijon mustàrd
  • 2 teàspoons dried rosemàry, crushed
  • 1 teàspoon gàrlic sàlt
  • 1/2 teàspoon dried thyme
  • 1/2 teàspoon pepper
  • 1/3 cup chopped onion
  • 1-1/2 cups beef broth
  • Minced fresh thyme, optionàl


READ ALSO :


Directions



  1. Plàce potàtoes ànd càrrots in à 5-qt. slow cooker. Cut roàst in hàlf. Combine the mustàrd, rosemàry, gàrlic sàlt, thyme ànd pepper; rub over roàst.
  2. Plàce in slow cooker; top with onion ànd broth. Cover ànd cook on low for 6-8 hours or until meàt ànd vegetàbles àre tender. If desired, top with minced thyme. 
  3. ............
  4. ......................


Full Recipes >>tasteofhome.com

0 Response to "Melt-in-Your-Mouth Pot Roast"

Post a Comment