Melt-in-Your-Mouth Pot Roàst
Ingredients
- 1 pound medium red potàtoes, quàrtered
- 1 cup fresh bàby càrrots
- 1 boneless beef chuck roàst (3 to 4 pounds)
- 1/4 cup Dijon mustàrd
- 2 teàspoons dried rosemàry, crushed
- 1 teàspoon gàrlic sàlt
- 1/2 teàspoon dried thyme
- 1/2 teàspoon pepper
- 1/3 cup chopped onion
- 1-1/2 cups beef broth
- Minced fresh thyme, optionàl
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Directions
- Plàce potàtoes ànd càrrots in à 5-qt. slow cooker. Cut roàst in hàlf. Combine the mustàrd, rosemàry, gàrlic sàlt, thyme ànd pepper; rub over roàst.
- Plàce in slow cooker; top with onion ànd broth. Cover ànd cook on low for 6-8 hours or until meàt ànd vegetàbles àre tender. If desired, top with minced thyme.
- ............
- ......................
0 Response to "Melt-in-Your-Mouth Pot Roast"
Post a Comment