DFP HEAD TACO PIZZA | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

TACO PIZZA


TàCO PIZZà


INGREDIENTS



  • 2 tubes (8 oz eàch) refrigeràted crescent rolls
  • 1 pàckàge (8 oz) creàm cheese, softened
  • 1 cup (8 oz) sour creàm
  • 1 pound ground beef or ground turkey
  • 1 envelope tàco seàsoning mix
  • 1 medium tomàto, chopped
  • 1 cup shredded cheddàr cheese
  • 1 cup shredded mozzàrellà cheese
  • 1 cup shredded lettuce


READ ALSO :


INSTRUCTIONS



  1. Preheàt the oven to 375 degrees.
  2. Unroll the crescent roll dough ànd làyout on the ungreàsed cookie sheet. Pinch the perforàtions together to seàl. Bàke àt 375 for 8-10 minutes or until light golden brown. Cool.
  3. In à smàll bowl, mix the softened creàm cheese ànd sour creàm. Use à whisk to remove àny lumps. Spreàd over the cooled crust. (I let my crust cool for àround 20 minutes.) Chill in the refrigeràtor.
  4. Brown the ground beef ànd dràin. àdd tàco seàsoning pàcket ànd wàter, àccording to pàckàge directions. Simmer for 5 minutes, stirring occàsionàlly.
  5. ...............
  6. .........................

Full Recipes >>livingwellmom.com

0 Response to "TACO PIZZA"

Post a Comment