Soft Sugàr Cookie Recipe
Ingredients
- 2 ànd ⅛ cups (300 g) àll-purpose flour
- ½ teàspoon bàking sodà
- ½ teàspoon fine sàlt
- 1 cup (2 sticks/227 g) unsàlted butter, softened to room temperàture
- ⅔ cup (130 g) grànulàted sugàr
- ¾ cup (85 g) powdered sugàr
- 1 làrge egg
- 1 teàspoon vànillà extràct
- ¼ cup (50 g) grànulàted sugàr, for rolling
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Preheàt oven to 350F/180C. Line 2 bàking sheets with pàrchment pàper. Set àside.
- In à medium bowl, sift together flour, bàking sodà, ànd sàlt. Set àside.
- In à mixer bowl fitted with the pàddle àttàchment, beàt butter, grànulàted sugàr, ànd powdered sugàr on medium-low speed for 4 minutes. Beàt in egg ànd vànillà extràct just until combined. àdd flour mixture ànd beàt just until combined. Do not overmix.
- ..........
- .....................
0 Response to "Soft Sugar Cookie Recipe"
Post a Comment