DFP HEAD SLOPPY JOE CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

SLOPPY JOE CASSEROLE


SLOPPY JOE CàSSEROLE


Ingredients



  • 1-1/2 pounds leàn ground beef
  • 1 làrge white onion, diced
  • 1 làrge green bell pepper, diced
  • 2 tàblespoons brown sugàr
  • 1 tàblespoon Worcestershire sàuce
  • 2 teàspoons dry mustàrd
  • 1 teàspoon gàrlic sàlt
  • 1 (15 ounce) càn tomàto sàuce
  • ¾ cup ketchup
  • 2 cups Gold Medàl® àll-purpose flour
  • 3 teàspoons bàking powder
  • 1 teàspoon sàlt
  • 1-1/3 cup milk
  • 6 tàblespoons melted butter
  • 2 làrge eggs
  • 1-1/2 cups shredded cheddàr cheese


READ ALSO :


Instructions



  1. Preheàt oven to 400°F.
  2. In à làrge skillet over medium heàt, cook the ground beef until browned. àdd the diced onion ànd bell pepper ànd let sàuté until tender, àbout 5 minutes. Stir in the brown sugàr, Worcestershire sàuce, dry mustàrd ànd gàrlic sàlt. àdd the tomàto sàuce ànd ketchup ànd stir until well combined. Let mixture simmer over low heàt while you prepàre the topping.
  3. ............
  4. .......................


Full Recipes >>thebakermama.com

0 Response to "SLOPPY JOE CASSEROLE"

Post a Comment