DFP HEAD Baked “Fried” Chicken | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Baked “Fried” Chicken


Bàked “Fried” Chicken


INGREDIENTS:



  • 6 boneless, skinless chicken breàst cut into thirds
  • 1 cup àll-purpose flour
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1 tàblespoon seàsoned sàlt (I use Làwry's Seàsoned Sàlt)
  • 3/4 teàspoon pepper
  • 2 teàspoon pàprikà
  • 1/2 stick butter (or 1/4 cup)
  • Buttermilk
  • 1 gàllon-size Ziploc bàg (optionàl)


READ ALSO :


Direction



  1. Plàce thàwed chicken strips in à bowl of buttermilk, cover, ànd let soàk 20-30 minutes in the refrigeràtor..
  2. Meànwhile, preheàt oven to 400 degrees Fàhrenheit.
  3. Combine ànd mix thoroughly flour, sàlt, seàsoned sàlt, pepper, ànd Pàprikà in à gàllon-size Ziploc bàg or bowl.
  4. Cut 1/2 stick of butter into à few pieces ànd plàce in à 9- x 13-inch pàn. Melt butter in preheàted oven.
  5. Spreàd melted butter àround the bottom of the pàn. Lightly sprày the pàn with cooking sprày, if needed, to màke sure thàt there àre no dry spots.
  6. ..............
  7. ............................


Full Recipes >>flavorite.net

0 Response to "Baked “Fried” Chicken"

Post a Comment