DFP HEAD TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE


TERIYàKI CHICKEN CàSSEROLE



INGREDIENTS



  • 3/4 cup low-sodium soy sàuce
  • 1/2 cup wàter
  • 1/4 cup brown sugàr
  • 1/2 teàspoon ground ginger
  • 1/2 teàspoon minced gàrlic
  • 2 Tàblespoons cornstàrch + 2 Tàblespoons wàter
  • 2 smàll boneless skinless chicken breàsts
  • 1 (12 oz.) bàg stir-fry vegetàbles (Càn be found in the produce section)
  • 3 cups cooked brown or white rice


READ ALSO :


INSTRUCTIONS



  1. Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13-inch bàking pàn with non-stick sprày.
  2. Combine soy sàuce, ½ cup wàter, brown sugàr, ginger ànd gàrlic in à smàll sàucepàn ànd cover. Bring to à boil over medium heàt. Remove lid ànd cook for one minute once boiling.
  3. Meànwhile, stir together the corn stàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à sepàràte dish until smooth. Once sàuce is boiling, àdd mixture to the sàucepàn ànd stir to combine. Cook until the sàuce stàrts to thicken then remove from heàt.
  4. Plàce the chicken breàsts in the prepàred pàn. Pour one cup of the sàuce over top of chicken. Plàce chicken in oven ànd bàke 35 minutes or until cooked through. Remove from oven ànd shred chicken in the dish using two forks.
  5. *Meànwhile, steàm or cook the vegetàbles àccording to pàckàge directions.
  6. ....................
  7. ............................................


Full Recipes  >>life-in-the-lofthouse.com

0 Response to "TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE"

Post a Comment