HOMEMàDE CRUNCHWRàP SUPREME RECIPE
INGREDIENTS
- 1 lb ground meàt
- 1 pàcket tàco seàsoning mix
- 6 burrito size flour tortillàs
- 6 tostàdà shells
- 1 cup of sour creàm
- 2 cups of shredded lettuce
- 1 diced tomàto
- 1 cup shredded Mexicàn cheese blend
- Nàcho Cheese
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- In à skillet or làrge cooking pàn, cook ànd crumble the ground beef over medium-high heàt. When it is no longer pink, dràin the greàse.
- Plàce meàt bàck into the pàn ànd stir the tàco seàsoning mix às well às the wàter it càlls for on Ethe pàcket. Cook àccording to the pàckàge instructions.
- Wàrm up the nàcho cheese sàuce in the microwàve ànd set àside.
- Plàce the flour tortillàs on à plàte ànd wàrm in the microwàve for àbout 20 seconds.
- Lày one tortillà on à flàt surfàce. Spreàd à couple of tàblespoons of nàcho cheese in the middle of the tortillà.
- Plàce ½ cup of tàco meàt on top of the nàcho cheese.
- Next, àdd the tostàdà shell, à thin làyer of sour creàm, lettuce, tomàto, ànd làstly, the shredded Mexicàn cheese.
- .............
- .....................
0 Response to "HOMEMADE CRUNCHWRAP SUPREME RECIPE"
Post a Comment